Bukuria e fshehur e pjalmimit

by Einar

Bukuria e fshehur e pjalmimit është një video e shkurtër marrë nga një fjalim i TED 2011 dhënë nga Louie Schwartzberg.

Video është me të vërtetë mbresëlënëse dhe na tregon se si vallëzimi joshës ndermjet luleve dhe pjalmuesve shërben si gur themeli për jetën në tokë.

[via: boingboing]

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: