Ashampoo burning studio 9, falas!

by Einar

Ashampoo burning Studio 9

Ashampoo burning Studio 9

Ashampoo Burning Studio 9 është një update i fundit i programit në fjalë, në këtë version do vini re që janë shtuar shumë opsione dhe janë bërë përmirësime. Një opsion i veçantë është edhe Movie Editor i cili ju lejon të editoni dhe kombinoni videot tuaja para se ti hidhni në CD apo DVD.

Keto jane hapat qe duhet te ndiqni te merrni Serial Number tuaj:

* Vizitoni faqen e ofertësAshampoo.

faqja e ofertes

faqja e ofertes

* Vendosni një adresë Emaili të vlefshme dhe klikoni Send.

* Kontrolloni adresën tuaj të emailit, ju duhet te keni në inbox një email konfirmimi, klikoni në linkun që ju ofrohet brënda emailit për të vazhduar në hapin e dytë. (vini re që me kërkimin e numrit serial ju keni pranuar edhe lajmerime nga Ashampoo, sidoqoftë në çdo moment ju mund të largoheni nga mail-list i saj)

konfirmimi i emailit tuaj

konfirmimi i emailit tuaj

* Pasi të klikoni, plotësoni opsionet e tjera të hapit të dytë dhe klikoni sërish [Ok Send], pastaj rikthehuni tek inbox i emailit, do vini re që tani edhe ju keni “Serial Number” tuaj.

hapi i 2 per te marre Numrin Serial

hapi i dytë për të marrë Numrin Serial

* Shkarkoni Ashampoo Burning Studio 9 nga këtu dhe instalojeni.

* Vendosni Numrin Serial që ju ka ardhur në email dhe tani do jeni një përdorues i rregullt i Ashampoo, gjithashtu në versionin full të saj!

Numri Serial

Numri Serial

Nëse ky program ishte i vlefshëm për ju? Komentoni mëposhtë…

{ 3 comments… read them below or add one }

Egzon October 1, 2009 at 9:47 pm

Faleminderit qe ndave me ne kete lajm, desha te tregoj qe nuk lejohet shperndarja e licenses tende.
Ne imazhin e fundit “Numri Serial” aty shifet licenca yte, ndoshta ke harruar qe te largosh ate gje ?

Reply

Einar October 1, 2009 at 10:46 pm

Pershendetje Egzon, ai ishte nje test per te provuar nese funksiononte apo jo oferta….. une momentalisht nuk po e perdor ate program, pra se kam te instaluar!

Reply

Egzon October 2, 2009 at 2:54 pm

Ne rregul Einar, mendova se do te te shkaktoj ty probleme.
Faleminderit
Egzoni

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: