4 vite 4,000 foto ne 4 minuta

by Einar

Vërtet koha kalon kaq shpejt?

{ 3 comments… read them below or add one }

eni June 28, 2012 at 1:50 am

mire po do me pelqente qe fotot te qene me te medha dhe te gjitha ne nje drejtim.

Reply

Einar June 28, 2012 at 10:49 am

Video mesiper me la pershtypjen qe nuk ishte e planifikuar qe ne fillim (prandaj besoj jane perdorur edhe fotot e vogla). Me vone do e kete menduar kete projekt dhe e ka krijuar, sdq e bukur ideja…

Reply

eni June 29, 2012 at 9:14 am

po po ideja eshte shume e mire.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: