January 2013

Post image for Harta e Metalit

Heavy Metal (shpesh referuar thjesht si Metal) është një zhanër i muzikës rock që u zhvillua në fund të viteve 1960 dhe fillim të viteve 1970, kryesisht në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës [lexo më shumë…]

Post image for Si të ç’aktivizojmë Java në browser?

Ky artikull vjen si rrjedhojë e një pyetjeje bërë tek peshkupaujë.
Gazetarë të fushës së sigurisë vënë në dijeni për këtë problem të Java dhe gjithashtu informojnë për problemet që mund të shkaktojë në vazhdim [lexo më shumë…]

Post image for Qytetet Në Erresirë


Kjo seri imazhesh “Qytetet Në Errësirë” krijuar nga Thierry Cohen është me të vërtetë nje krijim frymëzues. Jo vetëm sepse ai ka krijuar me saktësi portrete panoramike të qyteteve të mëdha pa asnjë lloj ndriçimi, por [lexo më shumë…]