November 2012

Post image for Si krijohet një fjalëkryq?

Ishte një kohë kur fjalëkryqet, falë humoristëve tanë, u kthyen në fenomen shoqëror [lexo më shumë…]

Post image for Sa i madh është Universi me të vërtetë?

Fillimisht, për të vendosur gjërat në perspektivë, mund ti hedhim një sy live planetit tonë, Tokës [lexo më shumë…]

Post image for Teknologjia e fundit – Tetor 2012

Teknologjia po bën hapa kolosale drejt së ardhmes. Ky është episodi i dytë që postojmë këtu tek eklipsi pas atij të qershorit dhe përmban lajmet më interesante për muajin tetor që sapo kaluam [lexo më shumë…]

Vendi më i mirë për të shkarkuar muzikë (ligjërisht)

Thumbnail image for Vendi më i mirë për të shkarkuar muzikë (ligjërisht)

Dëshironi të pasuroni librarinë tuaj muzikore? Kjo faqe ju ofron një sasi të konsiderueshme këngësh falas të cilat mund ti shkarkoni në mënyrë ligjore

Lexo artikullin e plotë →

Projekti i ri i Google Instituti Kulturor

Thumbnail image for Projekti i ri i Google Instituti Kulturor

Google vjen me një projekt të ri interesant të quajtur Instituti Kulturor. Ky projekt i Google na sjell në mendje programe si Encyclopedia Brittanica me përmbledhje të momenteve kulminante të historisë të servirura në mënyrë interesante dhe të lehtë për të lundruar

Lexo artikullin e plotë →

Historia e botës në një minutë

Thumbnail image for Historia e botës në një minutë

John D. Boswell, krijuesi i serisë remix Simfonia e Shkencës dhe Remixe për shpirtin vjen me një krijim të ri të tijin Historia e Botës Në Një Minutë

Lexo artikullin e plotë →