May 2012

Kliko

Kliko

Të gjesh çfarë të bësh rreth e rrotull qytetit nuk është shumë e veshtirë. E vështirë ama është të gjesh diçka interesante. Në ndihmë, kësaj radhe, ju vjen platforma e re e eventeve Kliko. Kur ju keni kohë të lirë aty mund të konsultoni eventet më të fundit rreth e rrotull qytetit tuaj [lexo më shumë…]

Post image for Eksploro Universin

Të Eksplorosh Universin

Kategoritë përfshijnë Atomet, Kafshët, Ndërtesat, Malet, Planetët, Yjet, Retë (Pluhurin) Yjor, Galaksitë, Universin e vëzhgueshëm. Klikoni në imazhet e infografikut më poshtë dhe prisni të karikohet. [lexo më shumë…]