April 2012

Post image for Fituesit e Start Up Weekend Tirana 2012

U mbyll për këtë vit aktiviteti Start Up Weekend Tirana. Skuadrat që morën pjesë ishin 12 dhe pasi ato prezantuan idetë e tyre para anëtarëve të jurisë fituesit u shpallën si mëposhtë [lexo më shumë…]

Post image for StartupWeekend Tirana 2012

Në Tiranë në datat 20 – 22 prill 2012 tek Universiteti Europian i Tiranës (Bulevardi: Gjergj Fishta) do zhvillohet aktiviteti StartupWeekend Tirana 2012 [lexo më shumë…]

Post image for Makina pa shofer, projekt i Google

Videoja e një të verbëri që i jep makinës-pa-shofer të krijuar nga Google është shumë interesante për tu parë dhe do thoja një hap, i paevitueshëm, drejt së ardhmes [lexo më shumë…]

1 prilli 2012 ne web

Thumbnail image for 1 prilli 2012 ne web

Para se të filloni të shikoni gënjeshtrat e shumta në web për ditën e 1 prillit më parë mund të shikoni historinë e festës e cila shpjegohet në videon mëposhtë

Lexo artikullin e plotë →