November 2011

Post image for Top 40 kenget nga Twittosfera

Për të gjithë të apasionuarit e muzikës tashmë një shërbim i ri interesant ofron 40 këngët më të dëgjuara nga përdoruesit e Twitterit [lexo më shumë…]

Post image for Si te shkarkoni muzike falas nga Mixcloud

Çfarë është Mixcloud?

Tek faqja e tyre mund të lexoni përshkrimin që ata i bëjnë vetes së tyre.

Mixcloud ndihmon lidhjen e radios (përmbajtjes qe transmetohet në Radio) me dëgjuesit në mënyrë më efikase. Mixcloud ka ri-menduar konceptin e radios duke bashkuar pikat midis përmbajtjeve që transmetohen në radio, podcast-ve dhe mikse-ve të DJ të ndryshëm. Ne i referohemi atyre si Cloudcasts – nënkuptonon audio që janë të ruajtura në “re” dhe që janë në dispozicion për tu transmetuar sa herë të keni nevojë.

[lexo më shumë…]