July 2011

Post image for Raporti i OKB-se: Interneti, si çeshtje e te drejtave te njeriut

Këshilli i të drejtave njerëzore i Kombeve të Bashkuara ka publikuar një raport [pdf], relacion nga Frank La Rue, mbi promovimin dhe mbrojtjen e të drejtës së lirisë së shprehjes dhe mendimit [lexo më shumë…]

Post image for Pozicionet me te parehatshme te perdorimit te laptopit

Të gjithë ata që përdorin laptopë apo netbooks, e dinë që janë shumë të lëvizshëm dhe gjithmonë në fund përfundojnë në pozicione të çuditshme, dhe pastaj ecin me dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit [lexo më shumë…]