June 2011

Post image for Deshironi nje ftese per Google+? Lini nje koment!

Nëse dëshironi një ftesë për Google+ mund të lini një koment më poshtë tek ky artikull dhe do ju dërgoj një ftesë [lexo më shumë…]

Post image for Google ofron Google+! Tentativa e re e tij ne “Social”

Google me një deklaratë zyrtare ka dhënë lajmin për krijimin e fundit të tij, Google+. Lajmi është dhënë tek GoogleBlog.Blogspot.com [lexo më shumë…]

Post image for Shopping ne metro

Kore e Jugut, Tesco ka krijuar një dyqan virtual në metro nga ku pasagjerët mund të blejnë produkte të ndryshme nga raftet virtuale të projektuara në mur [lexo më shumë…]

Kerkoni koncertet e artisteve te preferuar me Show Hopping

Thumbnail image for Kerkoni koncertet e artisteve te preferuar me Show Hopping

Koncepti që qëndron pas Show Hopping është i thjeshtë – vendosni një vendndodhje, një rreze për të kërkuar brënda saj dhe një listë të grupeve muzikore që ju interesojnë (ose selektoni Allow All)

Lexo artikullin e plotë →

Eksperimentet me te vjetra shkencore akoma ne funksionim

Thumbnail image for Eksperimentet me te vjetra shkencore akoma ne funksionim

Tre eksperimentet më të vjetra shkencore po zhvillohen akoma nëpër hollet e ndërtesave të fizikës. Më i vjetri është Oxford Electric Bell (Zilja elektrike e Oxfordit)

Lexo artikullin e plotë →