May 2011

Jasteku Glo

Nëse je një nënpunës zyre apo një i fiksuar pas lojrave online apo internetit, mund të kalosh kohën më të madhe të orëve duke fiksuar një ekran, duke mos shijuar, prekur, nuhatur, pra duke mos përdour shumë nga senset e tua [lexo më shumë…]

Google Wallet

Google Wallet është një aplikacion Android i cili transformon celularin në një portofol. Ruan në mënyrë virtuale versione të kartave të kreditit plastike në telefonin tuaj [lexo më shumë…]

Spam

Blerja e Viagra-s, barnave mjekësore apo kopjeve të orave të ndryshme të famshme në internet ka evoluar, disa ekspertë të shkencave kompjuterike me anë të një studimi shpjegojnë në detaje se si spami modern funksionon [lexo më shumë…]

Rregullorja e AKEP nuk duhet aprovuar!

Thumbnail image for Rregullorja e AKEP nuk duhet aprovuar!

Projektrregullorja “Rregullore për rregjistrimin dhe mbajtjen e të dhënave të krijuara ose të përpunuara nga ofrimi i shërbimeve dhe/ose rrjeteve të komunikimeve elektronike” vënë për konsultim publik para se të miratohet nga AKEP. Para disa kohësh Google doli në çdo faqe të parë të lajmeve për faktin që hackers Kinezë penetruan disa nga shërbimet e […]

Lexo artikullin e plotë →