November 2010

Post image for Si te shikoni (gati te gjitha) serialet televizive online

Serialet e huaja (amerikane?) na kanë shoqëruar hap pas hapi në periudhën e fëmijërisë. Më kujtohet kur prisnim orarin e caktuar për të parë Friends, ashtu si shumë të tjerë, besoj, me padurim [lexo më shumë…]

Post image for Logohuni ne sherbime te ndryshme me fytyren dhe zerin tuaj

Teknologji e cila po zhvillohet nga “Universiteti i Manchesterit” si pjesë e një projekti Europian [lexo më shumë…]

UniversalSubtitles

Një platformë e mrekullueshme për të dubluar videot në internet bazuar në “open standarts”.

Falas dhe pa nevojën e shkarkimit të ndonjë programi të veçantë.

Mjafton të shtoni kodin “embed” të videos që dëshironi. Dërgoni videon tuaj, përkthejeni [lexo më shumë…]