October 2010

Post image for LeanBack & CouchMode

LeanBack dhe CouchMode:
Leanback i YouTube është oferta e fundit menduar-për-tv nxjerrë në përdorim për përdoruesit e faqes. [lexo më shumë…]

Post image for Google me nje ide tjeter origjinale

Jo të gjithë janë në dijeni të sasisë së produkteve që ofron Google. Për tu gjëndur më pranë përdoruesve të tij ata kanë gjetur një mënyrë origjinale, të shoqëruar me një sens të hollë humori, për të prezantuar produktet më pak të njohura tek publiku i gjerë [lexo më shumë…]

Post image for Si do te bashkepunoje Shqiperia me Google?

Një lajm i publikuar me dt 4 tetor 2010 në Gazetën Tribuna (Në versionin e saj Online) më tërhoqi vëmëndjen pasi flitej për një bashkëpunim të mundshëm ndërmjet Shqipërisë me gjigandin e webit Google [lexo më shumë…]

Adobe reader, gjigandi qe fle

Ka një arsye se pse nuk quhet “Adobe PDF reader” por “Acrobat reader” apo “Adobe reader”, është një sistem kompleks. Leximi i PDF-ve është një nga funksionet e shumtë të tij

Lexo artikullin e plotë →