July 2010

Google Goggles

Google sapo ka nxjerrë një aplikacion të ri për sistemin e tij Andorid të quajtur Google Goggles i cili ju lejon të bëni një fotografi objekteve që ju rrethojnë dhe Google, pasi i njeh ato [lexo më shumë…]

Post image for Nuk mund te arrihen 500 milione miq pa bere disa armiq!

Një histori mbi krijuesit e rrjetit social, Facebook. Ndoshta do e shikoj. Në fillim mendoja se do ishte një dokumentar, i tipit të Michael Moore, mbi historine se si u vodh kodi i Facebook apo raportet e Mark Zuckerberg me shokët, ku secili nga ta shpaloste faktet dhe të vërtetat e tij, por jo, me sa duket është film në kuptimin e plotë të fjalës [lexo më shumë…]

Hulu

Hulu

Kohë më parë ju kemi mësuar me anë të një tutoriali se si të shikonit Hulu.com duke përdorur një program i cili kishte aftësinë të kamuflonte adresën tuaj të ip në një adresë ip Amerikane, pasi Hulu.com është një faqe interneti që mund të shikohet vetëm brënda kufinjve Amerikane dhe i dedikohet publikut Amerikan!

Sot me një tutorial të detajuar [lexo më shumë…]

1956 – 2010 (2014?) e ardhmja?

Thumbnail image for 1956 – 2010 (2014?) e ardhmja?

Me nje kapacitet prej 5 MB, ne fotografine e mëposhtme keni mundësinë të shikoni njësinë e Hard Diskut 350 të IBM i cili mund të mbante afërsisht 2 file MP3!

Lexo artikullin e plotë →