June 2010

WebDay

WebDay

26 Qershor 2010 është dita në të cilën Webmasterat & Programuesit shqiptarë do takohen dhe do diskutojnë mbi projektet e tyre në ambientet e “Universitetit Planetar” duke ofruar njohuritë dhe duke diskutuar mbi tematika të cilat interesojnë botën e [lexo më shumë…]

Post image for Gjendja aktuale e Facebook! Nje permbledhje statistikash.

Në kohën e postimit të këtij artikulli, 36088 ishte nr i personave të zotuar që do braktisnin (kanë braktisur) Facebook tek faqja QuitFacebookDay. Arsyeja e këtij vendimi nga ana e tyre ishte problematika e privatësisë që kohët e fundit po rrethonte këtë rrjet social. Sulmet, skepticizmi dhe kritikat ndaj Facebook erdhën nga e gjithë bota e Internetit dhe [lexo më shumë…]