May 2010

Timmp

Me sa duket është i aftë të indeksojë 130 miliardë faqe! Artikujt në Internet mbi të, të gjithë datojnë 1 prill. Online arrita te gjej vetem pak artikuj mbi këtë motor kërkimi, duke specifikuar që ishte krijuar nga një [lexo më shumë…]

Konkurrenca

Nëse hapni një biznes është e natyrshme që të tregoheni të kujdesshëm mbi konkurencën tuaj! Të shikoni se çfarë po bëjnë ata dhe të merrni hapat e duhur për të mos lejuar që ata të marrin copëza nga pjesa e tregut tuaj! E njëjta situatë është edhe me faqet dhe bizneset online, i njëjti princip [lexo më shumë…]

Nje Epoke e Re

Duhet pranuar, ndryshimet e viteve të fundit kanë qënë kolosale në nivel boteror, teknologjia ka bërë dhe po bën hapa gjigandë!

Të gjithë lexuam lajmin mbi kryeministrin Norvegjez [lexo më shumë…]

Facebook! Do vazhdoni ta perdorni?

TechChrunch sot raportoi nje “vrimë” tek Facebook

Lexo artikullin e plotë →