April 2010

Komentet

Dy lajme interesante ditët e fundit më tërhoqen vëmëndjen! Në të parin mësojmë se në Brazil një gjykatë ka dënuar Google të paguajë një dëmshpërblim prej 8.500 $ për disa komente që janë shkruar nga një përdorues i Rrjetit social Orkut (Pronësi e Google) [lexo më shumë…]

Keshilla mbi Facebook

Facebook është pa dyshim “Big Brother” i Internetit, të paktën kjo është ndjenja që të gjithë po fillojnë të perceptojnë, sidomos me ndryshimet e herë pas hershme të privatësisë që po bëjnë.

Aktualisht me opsionet në “Default”, Facebook, arrin të mbledhë informacione të detajuara mbi të gjithë përdoruesit e tij, si psh adresat e tyre, anëtarët e familjes, pikëpamjet fetare, politike, lidhjet e ndryshme [lexo më shumë…]

Kohë më parë ju kemi prezantuar me Twitter dhe me një guidë elementare të përdorimit të këtij rrjeti social! Twitter kësaj radhe na prezantohet me një shërbim të ri [lexo më shumë…]

Liste me Wallpapers per Ubuntu!

Për të gjithë adhuruesit e Ubuntu-s kemi mbledhur disa sfonde interesante! Pamja në default e Ubuntu pas pak kohe kthehet në monotone! Nëse ju pëlqen ndonjë Wallpaper nga lista e postuar, mund ta shkarkoni dhe ta përdorni. Kam zgjedhur ato që më pëlqyen më shumë

Lexo artikullin e plotë →

Ikona e privatesise

Ikona e privatësisë Një shembull i thjeshtë dhe konkret mund të shikohet tek bluzat tuaja, ikonat të cilat ju tregojnë si duhet të lahet ajo, jane pikërisht ideja që qëndron pas këtij propozimi rreth privatësisë

Lexo artikullin e plotë →

Google me design te ri!

Pas MSN tani me sa duket e ka radhën Google! Sot po ju sjellim disa screenshot të bëra nga një përdorues i twitterit, të ndërfaqes së re të Google

Lexo artikullin e plotë →

Robotet

The Big Picture kohët e fundit postoi një nga foto galeritë fantastike të saj të titulluar Robotët, pjesa e III, një nga pjesët e serisë së galerive fotografike mbi

Lexo artikullin e plotë →

Iku dhe 1 prilli

Iku edhe 1 prilli 2010, po ora ka kaluar 00:00 dhe @mbreti3gut në twitter na kujton që nuk duhet të gënjejmë më! – Ah sikur të mos gënjente më njeri…

Lexo artikullin e plotë →