September 2009

Në momentin që ne ndezim kompjuterin, presim një kohë të caktuar derisa ai të jetë i gatshëm për të punuar, sidomos në Windows kjo kohë pritje është goxha e lartë. Më poshtë do keni të shpjeguar një tutorial se si të shkurtoni në mënyrë të konsiderueshme këtë kohë [lexo më shumë…]

Post image for Shkarko Norton Internet Security Falas

Norton është një nga Antivirusët më të njohur në produktet e sigurisë në Internet. Kemi vënë re që shumë nga pëdoruesit e kompjuterave preferojnë të përdorin Norton Antivirus dhe Norton Internet Security për të mbrojtur Windows-in e tyre nga viruset, spyware, malware [lexo më shumë…]

webdesign

Krijimi i një faqe interneti kërkon ide të qarta dhe mbi të gjitha një profesionalizëm të lartë. Me këtë artikull ju drejtohemi webmasterave të rinj me disa këshilla që ne mendojmë se duhen patur parasysh. Jemi të sigurtë që pikat të përmendura si më poshtë nuk janë të vetmet rregulla që duhen ndjekur por ne këto i konsiderojmë si më elementaret dhe rrjedhimisht më të nevojshmet [lexo më shumë…]

Koncentrat nga Interneti #1

Ky artikull inauguron një rubrikë të re në blogun Eklipsi. Kjo rubrikë synon të japë një koncentrat tepër të vogël shkëputur nga interneti. Në këtë seri artikujsh do të gjeni adresa interesante të cilat do të jenë informative, argëtuese, edukative, mbase dhe të nevojshme për disa nga ju. Adresat të publikuara këtu do jenë të […]

Lexo artikullin e plotë →

Si te perdorni disa adresa MSN njekohesisht

Shumica nga ne që përdorim internetin në një masë të konsiderueshme kohore, përdorim adresa të shumta emaili, për familjen apo punë dhe shpesh na nevojiten adresat e msn messengerit gjithashtu të ndara. Ekziston një mënyrë me të cilën mund të përdorim disa adresa e-maili në të njëjtin kompjuter me llogari të ndryshme. Këtë gjë mund

Lexo artikullin e plotë →

WordPress-i pre i një Krimbi!

Sipas një posti të një themelusi të WordPress-it , Matt Mullenweg, është bërë e ditur se WordPress-i është bërë pre e një Krimbi (Worm)

Lexo artikullin e plotë →

Ndaloni Aplikacionet e Facebook, ruani privatesine!

Në ReadWriteWeb do lexoni një artikull interesant i cili ju lajmëron rreth asaj çfarë aplikacionet e Facebook dinë rreth jush. Sqarim: Këtu nuk bëhet fjalë për kuizet tuaja (ato që bëni/luani ju, pasi ju konfirmoni personalisht në momentin që i bëni), ndoshta ju nuk jeni fanatikë rreth tyre

Lexo artikullin e plotë →

EBay shet Skype

Te Enjten EBay do bëjë të njohur publikisht lajmin për marrëveshjen e bërë nga ajo në shitjen e “Skype Internet Calling Division” ndaj një grupi privat investitorësh lajmi u konfirmua nga dy persona të cilët janë të informuar rreth çështjes. Grupi investues mund të përfshijë edhe “Andreessen Horowitz”, një firmë e re e drejtuar nga […]

Lexo artikullin e plotë →