July 2009

Ashampoo burning Studio 9

Ashampoo burning Studio 9

Ashampoo Burning Studio 9 është një update i fundit i programit në fjalë, në këtë version do vini re që janë shtuar shumë opsione dhe janë bërë përmirësime. Një opsion i veçantë është edhe Movie Editor i cili ju lejon të editoni dhe kombinoni videot tuaja [lexo më shumë…]

Një problem për shumë fuqi industriale që po lindin është vartësia nga teknologjia e Shteteve të Bashkuar të Amerikës, USA.

Nëse për çfarëdolloj motivi të bllokohej, për shëmbull, fluksi i mikroproçesoreve kundrejt një shteti [lexo më shumë…]

Google Vs Rosetta Stone

Google Vs Rosetta Stone

Kompania e softwareve për mësimin e gjuhëve, Rosetta Stone, ka hedhur në gjyq Google, për thyerje të të drejtave të “markave të rregjistruara” me anë të shërbimit Adwords të Google.

Policy e re (e vlefshme vetëm për USA) për reklamat e “Adwords” lejon në fakt që publikuesi [lexo më shumë…]

Liste interesante me motorre kerkimi

Në internet egzistojnë një listë e madhe me motorrë kërkimi të cilët nuk kanë të njëjtën famë si Google, Yahoo apo Bing. Shumica e këtyre adresave shërbejnë në një drejtim të caktuar në kërkimet e tyre ndaj edhe mundësia për tu bërë të njohur është më e vogël.

Lexo artikullin e plotë →

Keshilla rreth SEO

PageRank i faqes tuaj, është një udhëzim për vizitorët të cilët e dinë “rëndësinë” e tij dhe tregon se çfarë mendon Google për blogun tuaj, pra për seriozitetin e tij, por kjo nuk është gjithçka

Lexo artikullin e plotë →

Liste me E-book falas per te mesuar Linux

photo credit: cloudsoup Problemi me fillimin e përdorimit të Linux nga të gjithë ata që afrohen tek ky sistem është ideja që kanë për të, mendimi që mbizotëron është që “Linux është një sistem i përshtatshëm vetëm për ekspertë të informatikës”, gjë që nuk është aspak e vërtetë. Sado eksperiencë të kesh me Linux, ekziston […]

Lexo artikullin e plotë →