June 2009

kaspersky-security-suite-cbe “Kaspersky Security Suite CBE 2009” është e njëjta gjë si Kaspersky Internet Security 2009 v8.9.9.506 përveç faktit që ka një emër të ri dhe përdor gjuhën Gjermane për ndërfaqen e tij.

Ky version i Kaspersky nuk është në shitje por ofrohet falas nga Computer Bild, një nga revistat më të famshme rreth kompjuterave në Europë [lexo më shumë…]

Tux-G2
photo credit: jorel314

Tani në linux është e mundur të përdorim versionin më të përparuar dhe më të shpejt të usb atë 3.0 (SuperSpeed USB).

Sarah Sharp, zhvilluese e Intel Open Source Technology Center, tregon [lexo më shumë…]

Artikulli i mëparshëm më bëri të mendoj rreth kujdesit që duhet përkushtuar në përgatitjen e tij.

Një artikull i shkruar nga ju vetë, i cili nënkupton një eksperiencë tuajën,një njohuri, një lajm të rëndësishëm, apo për çfarëdo-lloj argumenti të bëhet fjalë duhet të ketë përkushtim në formulim [lexo më shumë…]

Pas sa kohe duhet te ndryshohet tema e blogut?

Thumbnail image for Pas sa kohe duhet te ndryshohet tema e blogut?

photo credit: Diego Cupolo Në momentin që instalohet blogu i wordpress në host, në panelin e adminit vihet re që me blogun vijnë edhe disa tema falas në “default”. Syri kërkon gjithmonë të tijën dhe lundrimi në blogje të ndryshme, leximi i artikujve të vë në kontakt edhe me tema të ndryshme ndaj gjëja e […]

Lexo artikullin e plotë →

Keshille per zoteruesit e nje blogu, shpejtesia!

Thumbnail image for Keshille per zoteruesit e nje blogu, shpejtesia!

Para disa kohësh në twitter më vjen një mesazh nga ZemerShqiptare, një nga ndjekësit e eklipsit (ndjekja është reciproke), ku me vihej në dukje një problem të cilin gjatë kohës së lundrimit në faqen tonë ai kishte vënë re

Lexo artikullin e plotë →

Google sinkronizohet me Microsoft Office

Microsoft Sinkronizohet me Microsoft Office

Google Inc. njoftoi të enjten për një shërbim të ri që do i drejtohet bizneseve të cilët do kenë mundësinë të ndërrojnë dhe të largohen nga pozicioni dominues në treg i korporatës së Microsoft-it. Shërbimi i ri do jetë i disponueshëm për ato biznese të cilat do paguajnë për versionet premium online të aplikacioneve të […]

Lexo artikullin e plotë →

Shkarko Key falas per Everest Ultimate Edition

Everest Ultimate Edition, është një program që ofron diagnostikime dhe informacione bazë të sistemit operativ. Gjithashtu jep mundësine për të modifkuar dhe personalizuar konfigurime të ndryshme të sistemit tuaj

Lexo artikullin e plotë →

Truk per te vendosur Google.com si kerkues kryesor

Firefox, ka si opsion që kërkimet në Google i kthen duke u bazuar në gjuhën e providerit të shërbimit të internetit të vendit ku jetoni, nëse jeni në Itali në default Google do ju japë përgjigjet nga Google.it, e njëjta gjë nëse jeni në Gjermani Google.de apo Francë Google.fr. Sot do ju tregojmë një truk […]

Lexo artikullin e plotë →

Instalo Google Chromium, Ubuntu

Thumbnail image for Instalo Google Chromium, Ubuntu

Në artikullin e mëparshëm ju njoftuam për versionin e ri për Ubuntu të Google Chrome të quajtur Chromium, tani do ju tregojmë se si ta instaloni atë

Lexo artikullin e plotë →