April 2009

wolfram_alpha_eklipsi_2
50 vjet më parë, në kohën që kompjuterat ishin akoma të rinj, të gjithë hamendsonin që shumë shpejt ata do të ishin në gjendje të arrinin një manipulim të jashtëzakonshëm të të dhënave. [lexo më shumë…]

viglance_windows7_taskbar_eklipsiTaskbar-i që ofron Windows 7 (( Sistemi i ri operativ i microsoftit)), është shumë i këndshëm estetikisht dhe gjithashtu shumë funksional, me ikonat e mëdha që ju lejojnë të kaloni nga programi në program në mënyre të shpejtë. [lexo më shumë…]

chameleonPër të gjith ju që në zyrë, shkollë ose në ambiente të tjera doni të rrini në kontakt me miqtë nëpërmjet MSN Skype etj. te shikoni profilin e tuaj në facebook myspace etj. të shikojne posten ose thjesht të lundroni ne internet, por nuk doni tju shohin të tjerët tani mund ta bëni. [lexo më shumë…]

Bluetooth 3.0 ??? Po vjen…

Tanimë jemi shume afër: Bluetoothi është gati për të ardhur me gjeneratën e tij të tretë, me edicionin 3.0 + HS (high speed). Aparatët e parë që do e disponojnë ketë dispozitiv do vijnë në jetë brënda 9 – 12 muajve

Lexo artikullin e plotë →

Kaspersky 2009 falas per 100 dite

Thumbnail image for Kaspersky 2009 falas per 100 dite

KUJDES! Kjo është një oferte 100-ditore për të aktivizuar Kaspersky Internet Security 2009! Momenti i mbylljes së ofertës nuk dihet akoma prandaj NXITONI të merrni license KEY (( kodin e aktivizimit)) para se të jetë tepër vonë (oferta mund të mbarojë nga momenti në moment)!

Lexo artikullin e plotë →

Ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope) i disponueshem

Që sot është i disponueshëm versioni i ri i ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope ((një kafshë mitologjike e Shteteve të Bashkuara, USA)). Ubuntu, një nga versionet më të përdorur të linux-it, është i bazuar mbi debian dhe del në tre versione zyrtare ubuntu me

Lexo artikullin e plotë →

Ruby on Rails, problem me domainin

Nëse ndonjë nga ju ka provuar të vizitojë adresën e Ruby on Rails, në orët e fundit, do kishte vënë re pamjen klasike për domain-et e skaduar.

Lexo artikullin e plotë →

Shkarkoni videot qe deshironi, NetVideoHunter

Ky addon për firefoxin që do ju tregojmë sot, ju lejon që të shkarkoni videot tuaja të preferuara nga shumica e adresave të internetit nga ku mund të shikohen video.

Lexo artikullin e plotë →

Download falas dhe pa limit nga Rapidshare dhe Megaupload

Sa herë keni pritur për te marre një file nga Rapidshare ose Megaupload? shpesh dhe nganjëherë edhe më shumë se koha që ju duhej për ta shkarkuar filen.

Lexo artikullin e plotë →

Dergo fax online, Qipit

Qipit është një shërbim i cili përveç mundësisë për të dërguar fax online, ju ofron edhe mundësinë për të ngjitur foto të dokumentave, kartave të biznesit, ose fotografi nga celularët tuaj

Lexo artikullin e plotë →