10 tema fantastike per WordPress, Free

by Einar

Wordpress

Wordpress

WordPress ka një komunitet shumë të gjerë dhe pjestarët e këtij komuniteti kontribuojnë me themes të ndryshme falas për këtë platformë. E vetmja kërkesë e tyre është që të linkoni tek adresa e tyre dhe tu atribuoni krijimtarinë (kërkesë mëse e arsyshme).

Nëse jeni në kërkim të një theme për blogun tuaj. Më poshtë kemi listuar 10 themes të cilat ne kemi gjykuar si më të bukurat. Themes janë të gjitha falas dhe ndryshe nga “Commercial themes” mund të shkarkohen pa pagesë.

Thematic

Thematic

Thematic

DemoDownload

———————————————————————–

Cutline

Cutline

Cutline

Demo | Download

———————————————————————–

Typebased

Typebased

Typebased

Demo | Download

———————————————————————–

The Original Premium News

The Original Premium News

The Original Premium News

Demo | Download

———————————————————————–

Mimbo 2

Mimbo 2

Mimbo 2

Demo | Download

———————————————————————–

Small Magazine

Small Magazine

Small Magazine

Prewiew | Download

———————————————————————–

Simple Balance 2.0

Simple Balance 2.0

Simple Balance 2.0

Demo | Download

———————————————————————–

SuperFresh

SuperFresh

SuperFresh

Demo | Download

———————————————————————–

Brightness

Brightness

Brightness

Demo | Download

———————————————————————–

Firebug

Firebug

Firebug

Demo | Download

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: